תוצאות מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/08/2013 | 22:36 | מאת: יעקב

שלום קבלתי תשובה ממעבדת שינה הנבדק ישן 4 שעות ביעילות של 56 אחוז שלבי השינה כללו 21 אחוז שנת חלום 23 אחוז שינה עמוקה.במהלך השינה נחר בעוצמה חזק. הן לוו בירידת חמצן מ 98 אחוז עד 70 אחוז בסך הכל שהה 17 דקות ברווי חמצן נמוך מ 90אחוז רשום קצב לב -לא היו הפרעות גלי מוח -תקין דרגת חומרה - בינונית-קשה המלצות - התאמת CPAP ברצוני להבין את המשמעות והאם המכשיר אכן מחויב מבחינתי בתודה יעקב

שלום, קבלת תשובה ממעבדת שינה: ישן 4 שעות ביעילות של 56 אחוז שלבי השינה כללו 21 אחוז שנת חלום 23 אחוז שינה עמוקה.במהלך השינה נחר בעוצמה חזקה. הן לוו בירידת חמצן מ 98 אחוז עד 70 אחוז בסך הכל שהה 17 דקות ברווי חמצן נמוך מ 90אחוז רשום קצב לב -לא היו הפרעות. גלי מוח -תקין דרגת חומרה - בינונית-קשה המלצות - התאמת CPAP לא ציינת כמה הפסקות נשימה היו בשעה אך לפי החומרה נראה כי ההמלצה לנסות מסיכה נכונה בברכה ברצוני להבין את המשמעות והאם המכשיר אכן מחויב מבחינתי

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה