ייבוש רירית האף בניתוח - לשם טיפול בנחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/08/2013 | 17:56 | מאת: איצקו

שלום רב, לשם טיפול בנחירות, עשיתי שימוש (מוצלח) בתרסיס סטרואידים הגורם לייבוש רירית האף. לאור זאת, הוצע לי לעבור "ניתוח" בהרדמה מקומית לשם ייבוש הרירית בצורה יותר "מסיבית". ברצוני לדעת מה הסיכונים/חסרונות בפעולה זו. תודה רבה!

שלום, אין ממש "ניתוח לייבוש הריריות". ניתוח קונכיות יכול לעזור אם יש הרבה נזלת. לא בטוח כי יפתור את בעית הנחירות. בברכה

23/09/2013 | 11:40 | מאת: שיש

היי, לא כ"כ דייקתי בניסוח, כוונתי לפרוצדורה בשיטת coblation לשם הפחתת הגודש מתחת לרירית. מה הסיכונים/חסרונות בפעולה זו? ברשת לא מצאתי פירוט רב. תודה!

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה