התכוררות משינה ללא סיבה והרגשת חוסר נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/08/2013 | 03:20 | מאת: אסף

בשל בעיות כאבי ראש עשו לי סיטי כולל מערות הפנים והתגלה כי הסינוס הימיני שלי מלא.כמו כן מזה זמן אני מתעורר בלילה ללא סיבה ומרגיש לעיתים כאילו לא יכולתי לנשום (ללא קשר אני בעל רקע אסמטי). קראתי באינטרנט על תופעת חנק בנשימה. האם תופעת חנק זאת שאני חווה אותה לאחרונה בלילות יכולה לנסוע בשל הסינוס המלא אצלי? אני יישן בלילה בצורה די קלה ונוחר.

שלום, בשל בעיות כאבי ראש בCT כולל מערות הפנים התגלה כי הסינוס הימיני שלך מלא. כמו כן אתה מתעורר בלילה ללא סיבה ומרגיש לעיתים בעיה בנשימה. אין קשר ישיר בין הממצא בסינוס והרגשת חנק. ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון לגבי הסינוס ומעבדת שינה לגבי החנק בשינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה