MRI

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

18/02/2013 | 00:10 | מאת: מני

שלום בבדיקת MRI להיפופיזה, הופיע בפענוח משהו שקשור לספינואיד. האם זה קשור לתחום הא.א.ג. ? ומה משמעות הממצא ? PARTIALLY CSF FILLED SELLA TURCICA WITH THINNING OF PITUITARY GLAND TO THE LFET OF MIDLINE IS AGAIN IDENTIFIED WITHOUT SIGNIFICANT INTERVAL CHANGE. THERE IS PARTIAL RECOLUTION OF THE MUCOPERIOSTEAL THICKENING INVOLVING THE RIGHT SPHENOID COMPARTMENT/ REMAINDER OF THE EXAMINDER OF THE EXAMINATION REMAINS INTACT.

שלום לדבריך בבדיקת MRI להיפופיזה, הופיע בפענוח משהו שקשור לספינואיד. הספנואיד קשור לתחום הא.א.ג.. לפי התשובה יש עיבוי רירית בספנואיד סינוס הימני- אולם יש לראות את הצילום ולבדוק את החולה על מנת לתת תשובה רצינית. יתכן ממצא אקראי. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה