ד פאפ או פוליסים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/12/2012 | 15:29 | מאת: טל

שלום אני בת 50 שוקלת 89 קילו גובה1.62 אני יודעת שאני במשקל עודף לצערי אני נוחרת הרבה בלילה כל 3 דקות מתעוררת לפי בדיקת ס פאפ מכשיר אויר שניתן לי לנסיון מאוד קשה לי היה אם המכשיר אני אמורה לקחת תמכשיר שוב לנסיון עם מסיכה קטנה יותר מקוה שיהיה לי יותר נוח אני לא מרגישה שאני קמה הרבה פעמים אבל אולי3 או4 פעמים שאני מתעוררת מחוסר נשימה דום נשימה ומאוד צמאה שמעתי על מכשיר פולסים האם מומלצ אני אמורה השבוע ללכת לרופא אפ אוזן וגרון ונישלחתי לסדנא להרזיה אני גם בשעות היום כבר קשה לי לנשום חוסר אויר צריכה נשימה ארוכה או מפהקת לקבל אויר ולא תמיד מצליחה ממש קשה לי לנשום במשך היום

שלום טל, את בת 50 עם עודף משקל , נוחרת מאוד בלילה ולאחר מעבדת שינה הומלץ מסיכת CPAP אך מאוד קשה לי לנשום בלילה . הוצע לך לישון עם המכשיר לנסיון והיה לך קשה . הופנית לא.א.ג ונשלחת לסדנא להרזיה. לא נראה לי שמכשיר פולסים יתאים לך. יש לשקול דייטה ובדיקת SLEEP ENDOSCOPY לבדיקת מיקום החסימה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה