S פאפ אויר או פוליסים או המלצה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/12/2012 | 15:18 | מאת: טל

שלום אני בת 50 עם עודף משקל שוקלת 89 קילו גובה 1.62 אני יודעת שזה עודף משקל אני נוחרת מאוד בלילה עשיתי בדיקת במעבדת שינה והומלצ לי על מכשיר ס פאפ אויר מאוד קשה לי לנשום בלילה אני קמה כול 3 דקות אבל לא מרגישה אני קמה גם מחוסר אויר בבהלה ואני מאוד צמאה לאחרונה הוצע לי לישון עם המכשיר לנסיון והיה לי קשה אמרו לי לנסות שוב תמכשיר אם מסכה יותר קטנה לנסיון הופנתי לא.א.ג נשלחתי לסדנא להרזיה שמעתי על המכשיר פוליסים האם מומצלץ? ישמח לתשובה מצטערת על אורך המכתב תודה מראש..... טל

שלום טל, את בת 50 עם עודף משקל , נוחרת מאוד בלילה ולאחר מעבדת שינה הומלץ מסיכת CPAP אך מאוד קשה לי לנשום בלילה . הוצע לך לישון עם המכשיר לנסיון והיה לך קשה . הופנית לא.א.ג ונשלחת לסדנא להרזיה. לא נראה לי שמכשיר פולסים יתאים לך. יש לשקול דייטה ובדיקת SLEEP ENDOSCOPY לבדיקת מיקום החסימה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה