טיפול בפאפה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/11/2012 | 20:12 | מאת: אורה

לפרופ ברוורמן שלום נכדתי בת ה17 חולה בפאפה מספר שנים טופלה בסטרואידים עם הזמן הפסיקו להועיל וגם המחלה החמירה כעת כמעט כל שבועיים היא חולה לכן הרופא יעץ להפסיק את הסטרואידים שבוע של חום גבוה בלוטות נפוחות וכואבות מלוות בבחילות הקאות וחוסר תיאבון לאחר שבוע זה חולף ללא שום תרופה שאלתי האם יש טיפול נוסף לפאפה אגב בילדותה עברה ניתוח כריתת שקדים אשמח אם תחזיר לי תשובה חיובית תודה אורה

שלום אורה נכדתך בת ה17 לדבריך חולה בפאפה מספר שנים וטופלה בסטרואידים ועם הזמן הפסיקו להועיל והמחלה החמירה. כעת כמעט כל שבועיים היא חולה לכן הרופא יעץ להפסיק את הסטרואידים. השאלה היא האם המחלה אצלה מתבטאת עם בעיות ללוע- גרון? טיפול אפשרי ידוע הוא כריתת שקדים . מאחר ועברה ניתוח כריתת שקדים בילדותה, צריך לבדוק אם לא נשארה רקמת שקדים אצלה ואם בכלל יש לה בעיה בשקדים עם מחלה זו. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה