ניתוח בהרדמה כללית.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/10/2012 | 20:04 | מאת: שיר

דוקטור ברוורמן שלום. אני אשה בת 61.ישנה עם מכשיר ספאפ מזה 14 שנה. בקרוב עלי לעבור השתלת שיניים ביום אחד. הניתוח אמור להיות בערך שעה וחצי. שאלתי: האם אני יכולה לעבור ניתוח זה בהרדמה מלאה? האם עצם היותי ישנה עם ספאפ לא מהווה סיכון בניתוח ? ובכלל באופן כללי האם אפשרי בניתוחים שונים לעבור ניתוח בהרדמה מלאה ללאסיכון?

שלום, את ישנה עם מכשיר סיפאפ מזה 14 שנה. בקרוב עליך לעבור השתלת שיניים ביום אחד. הניתוח אמור להיות בערך שעה וחצי. האם את יכולה לעבור ניתוח זה בהרדמה מלאה? כן. האם עצם היותך ישנה עם ספאפ לא מהווה סיכון בניתוח ? לא האם אפשרי בניתוחים שונים לעבור ניתוח בהרדמה מלאה ללא סיכון?ברגע שיש הרדמה מלאה את מוגנת ע"י פעולות שהמרדים עושה. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה