טיפול ושל בהתקן דנטלי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/09/2012 | 09:25 | מאת: דר גולדבר

שלום! שנה טובה! שמי דר גולדברג אני פנימאי! סובל מנחירות ודום נשימתי בשינה! לפני 4 חודשים הזמנתי התקן דנטלי אצל דר גורבונוס. עדיין ללא הטבה. דר גורבונוס ממליץ לשון עם מדבקות של פלסטר על השפתיים. אם זה נכון. לא מצאתי עדות לזה בספרות. מה צעד הבאה שלי. אני די סובל. תודה מראש [email protected]

שלום ד"ר גולדברג ושנה טובה! אני מבין כי אתה סובל מנחירות ודום נשימתי בשינה! לפני 4 חודשים הזמנת התקן דנטלי אל עדיין ללא הטבה. דר גורבונוס ממליץ לשון עם מדבקות של פלסטר על השפתיים- אני לא מכיר שיטה זו. מה עם CPAP? הצעד הבא שלך הוא כנראה להגיע אלי עם תוצאות מעבדת השינה. נבצע בדיקה ובהמשך כנראה SLEEP ENDOSCOPY. בברכה ושנה טובה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה