ניתוח SMR

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/09/2012 | 19:48 | מאת: עואד

ד"ר שלום רב , הוחלט ע"י ד"ר אף אוזן גרון שאני צריכה לעבור ניתוח SMR . יש לי מספר שאילות לגבי ניתוח זה : 1- האם אני צריכה להתאשפז אחרי הניתוח אם כן, לכמה זמן ? 2- האם אוכל לחזור לעבודה מיד אחרי הניתוח או שאני צריכה לשהות בבית לתקופה מסוימת ? אני מתושבי הצפון ועובדת בדרום ,חשוב לי לקבל תשובה על שתי השאילות כדי לקבוע איפה לעבור את הניתוח . תודה רבה שנה טובה

שלום רב , הוחלט ע"י ד"ר אף אוזן גרון שאת צריכה לעבור ניתוח SMR . 1- את צריכה להתאשפז אחרי הניתוח בין יום אחד ליומיים. 2- ניתן לחזור לעבודה כשבוע אחרי הניתוח - שבוע מנוחה מומלצת. בהצלחה שנה טובה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה