הפסקות נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/07/2012 | 00:10 | מאת: דבי

אני בת 67 הובחנתי כסובלת מהפסקות נשימה בשינה בדרגה בנונית רכשתי מכשיר cpap לא הצלחתי להסתגל אליו,יש לי סטיית מחיצה באף , שאלתי היא אם ניתוח יעזור לפתור את הבעיה ואם אפשר לאבחן מה גורם להפסקות הנשימה.

18/07/2012 | 11:45 | מאת: אודט

הפסקת נשימה בשינה לאחר שינה של 2 שעתיים עד 3 שעות מתעוררת למזלי עם קוצר נשימה פה יבש מאוד ואף כמובן ורק לאחר שעה אני מתאוששת וחוזרת לישון עלי לציין שעברתי כל בדיקה אפשרית מיפויי לב וראה וכמובן תפקודי ראה הכל תקין אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה למייל שלי תודה אודט

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה