כוליסתאטומה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/06/2012 | 09:33 | מאת: סאמיה

שלום רב הבן שלי כבר חמשה שנים וחצי סובל מדלקת כרונית באוזן ימינה שלו מועמד לעשות ניתוח מאסתודיקתומי עוד יומיים אני רוצה לדעת אם זה יגרום לו נזק אחר כך או לוא תודה רבה

12/07/2012 | 07:30 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב הבן שלך סובל מדלקת כרונית באוזן ימין ומועמד לניתוח מסטואידקטומי. מטרת הניתוח היא ניקוי התהליך הדלקתי והכולסטאטומה. עלולים להיות סיבוכים כמו בכל ניתוח ועל כך יסביר הרופא המנתח. לאחר הניתוח יש לשמור ממים ולעיתים יהיו הפרשות וצריך מעקב א א גרון ארוך טווח. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה