מכשיר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/02/2012 | 09:10 | מאת: יקי

אני סובל מנחירות ודום נשימה .עברתי מעבדת שינה המליצו לי על מכשיר cap/מסכה שמזימה אוויר. התוצאות טובות אך המכשיר מסורבל.לאחרונה שמעתי שיש מכשיר ישראלי עם פולסים דרך שעון.מה דעתכם בנושא האם הוא עושה את העבודה?

04/03/2012 | 00:28 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

המכשיר עם הפולסים מבוסס על סנסורים מתחת למזרון ושעון הנותן גירוי ליד כמעין איזון חוזר . יש מטופלים שמכשיר זה עושר להם ומצליחים לנחור פחות ולישון טוב יותר. לפני החלטה כדאי לפנות לבדיקת רופא א.א.גרון

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה