פתאום התחלתי לנחור...

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

26/01/2012 | 18:23 | מאת: לי

שלום לפני 3 חודשים בערך גיליתי שהתחלתי לנחור ממש חזק ולפני זה לא ההיתי נוחרת בכלל זה כבר הגיע למצב שאני מעירה את בעלי בשינה אני בת 35 ללא בעיות רפואיות לאחרונה התלתי לעשן קצת יותר מהרגיל האם זאת אחת הסיבות? אני לא שמנה ובמשקל מאוד תקין. וגם תמיד ההיתי ישנה על הטן ומאז שהתחלתי לנחור אני מוצאת את עצמי ישנה על הגב מה הסיבה לנחירות? האם צריך בדיקה והאם יש פתרון כי המצב ממש בלתי נסבל אני גם רוצה להוסיף שאני ישנה מאוד טוב תודה

28/01/2012 | 17:57 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום לי לפני 3 חודשים בערך התחלת לנחור ממש חזק עד למצב שאת מעירה את בעלך. את לא שמנה ובמשקל מאוד תקין. אם הבעיה חדשה יתכן וקיימת הפרעה חדשה במערכת הנשימה העיונה. כדאי לערוך בדיקת אף אוזן גרון מקיפה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה