דום נשימה - טיפול בחדר מלח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/01/2012 | 12:14 | מאת: אבי בן-משה

יש לי הפסקת נשימה כ - 60 פעם בשעה, הומלץ לי להשתמש במכשיר CIPA אבל אני לא מעוניין מאחר והמכשיר מביא לי אוויר ממש לאף. אני שוקל לטיפול אלטרנטיבי (דיקור סיני) וכן נסיון לשעות בחדר מלח האם זה יקל במעט ויעזור בנשימה חלקה יותר ? תודה מראש אבי.

04/01/2012 | 07:12 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום אבי יש לך הפסקת נשימה כ - 60 פעם בשעה, וזה הרבה מאוד. הומלץ לך להשתמש במכשיר CPAP אבל אתה לא מעוניין. איני מכיר נתונים כי טיפול בחדר מלח יעזור לדום נשימה. בברכה

02/04/2012 | 16:27 | מאת: טל

היי אבי, אני לא יודעת אם זה אפשרי להפסיק את הטיפול במכשיר, לשם כך עלייך לשאול רופא, מה שכן, אני יודעת מנסיון אישי שאף על פי שהרבה פעמים רופאים מתנגדים לטיפולים האלטרנטיביים, זה דווקא יכול לסייע ולהקל מאוד על תופעות מסוג זה, הייתה תקופה שהייתי נעזרת בהומופאתיה וכרגע אני נמצאת בחדר מלח וכן ישנו שיפור! מקווה שעזרתי...

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה