הסבר לילדים לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/10/2011 | 10:41 | מאת: חיים

האם נכון שרופא יסביר להוריו של ילד בין 10 בנוכחותו, שעומד לעבור ניתוח להסרת שקדים שחלק מהסיכונים הם שהוא יכול למות מזה. הילד שהיה רגוע מאוד לפני כן התחיל לחשוש לגלות סימני פחד ושאל שאלות בהתאם. אנחנו המומים מהדרך שבחר הרופא ורוצים לדעת האם קיים נוהל מפורט בנושא.

13/11/2011 | 18:44 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

הסבר לניתוח ניתן לחולה לפני ניתוח ולגבי ילדים ניתן להורים שהם האפוטרופסים של הילד. יש דף הסכמה לניתוח מסודר באתר של ההסתדרות הרפואית בישראל הכולל את תוכן ההסכמה לפני ניתוח שקדים. הרשו לי לא להתייחס ספציפית למקרה שלכם. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה