קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

30/09/2011 | 00:25 | מאת: מלי

אני לא יודעת איך לספר את זה, אבל קשה לי לנשום. הייתי כמה פעמים אצל הרופאה והיא אמרה לי שאני לא רגועה ונתנה לי מרשם לסירופ פסיפלורה וולריאן. שכן זה עזר לי מאוד. בנוסף שלחה אותי לצילום חזה ושמה הכול תקין ואולטרזאונד לצוואר ושמה תקין חוץ מ2 ציסטות קטנות שלא צריך לעשות איתם כלום. אני לא מעשנת סיגריות, הייתי מעשנת פעם נרגילה אבל עכשיו כבר לא. אלה קשיי נשימה כימעט כול יום לפעמים בלילה או לפעמים בצהריים, גם כשאני מתחילה לאכול פתאום גם קשה לי לנשופ אין לי עודף משקל, הגובה שלי 1.63 ואני שוקלת 57/58 לפעמים גם אני מנסה לפהק ולקחת אוויר, אני מרגישה כיאילו לא כול ההאויר נכנס כשאני נושמת. מה אפשר לעשות בקשר לנושא הזה?ולפתור אותו אכשהו?

30/09/2011 | 13:53 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום מלי, אני מבין כי קשה לך לנשום. הרופאה והיא אמרה לך שאת לא רגועה ונתנה לך מרשם לסירופ פסיפלורה וולריאן. שעזר לך מאוד. בנוסף צילום חזה - תקין, אולטרזאונד לצוואר -תקין. את לא מעשנת. אין לך עודף משקל. ממליץ- בדיקת רופא אף אוזן גרון ולשקול מעבדת שינה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה