דלקות גרון, פצעים מוגלתיים, חורים נסתמים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/07/2011 | 12:20 | מאת: אלכסיי

שלום רב, אני בן 32, סובל מדלקות גרון בגיל ילדות. לאחרונה, בשנים האחרונות, אני שם לב לדלקות רציניות יותר שהופכות אותי לעייף, לפעמים עם חום, כמו כל דלקת בגוף, מחלישה אותי וגורמת להמון אי נוחות ומקשה על הפעילות היומיומית. נכון להיום מדובר בפצעים בצבע לבן, שכוללים חורים בשקדים שאינם נרפאים באופן סופי, כך שחלקיקי אוכל שנכנסים הופכים את הסיפור להולך ומתמשך. האם מניסיונך, קיימים שיטות טיפול שונות לבעייה? תודה

12/08/2011 | 21:54 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

אתה סובל מדלקות גרון מגיל ילדות. בשנים האחרונות, יש יותר דלקות רציניות וזה מקשה על הפעילות היומיומית שלך. יש לדבריך חורים בשקדים שאינם נרפאים באופן סופי, כך שחלקיקי אוכל שנכנסים הופכים את הסיפור להולך ומתמשך. נשמע כי יש לך דלקות שקדים חוזרות כרוניות. מציע לוודא זאת עם רופא המשפחה ואם כן להגיע לרופא א גרון לשקול טיפול בשקדים- כנראה טיפול כירורגי. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה