שאלה לד"ר ברוורמן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/04/2011 | 22:24 | מאת: אנונימי

שלום לך. 1. ביום שלישי האחרון 29.3 בשעה 22:00 לערך עברתי ניתוח ליישור מחיצת האף + הקטנת קונכיות תחתונות. מאז שהמנתח הוציא את הטמפונים מהאף, יש לי תחושה של גודש תמידי באף, סוג של נזלת קבועה, ברוב הזמן. הדבר מתבטא גם בכאבים באיזור אמצע הגבות, כאילו תחושב של סינוסיטיס(שלא הייתה לי לפני הניתוח). שאלתי היא האם זוהי תופעת לווי לגיטימית/נורמאלית לאחר הניתוח? או שמדובר במשהו חריג שיש לבדוק מיידית? 2. קראתי שההחלמאה המלאה של האף לוקחת עד 12 חודשים מתום הניתוח, למרות שהמנתח אמר לי שההחלמה לוקח בין שבוע לשבועיים. מה דעתך מנסיון פציינטים אחרים?

03/04/2011 | 22:26 | מאת: אנונמי

אם זה משנה, עוד מעט בן 23, לא עוסק בפעילות גופנית כלל. משקל 80 גובה 1.70 תודה רבה מראש על ההתיחסות

04/04/2011 | 22:51 | מאת: אנונימי

האם ההרגשה של הכאבים באיזור אמצע העיניים היא בגלל שאולי התקררתי? אני סתם מעלה אפשרויות.. מה דעתך מנסיונך האישי?

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה