תינוק מחרחר...

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/03/2011 | 13:39 | מאת: שיראל

שלום ד"ר ברוורמן... יש לי תינוק בן חודשיים שמחרחר... אולי בגלל שהאף שלום סתום? בלילות הוא מחרחר ויש לו גם עוצר בנשימה... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (אולי בגלל שיש לו נזלת?<) ובגלל זה הוא לא ישן טוב בלילות... מה עושים?! מה הסיבה לכך? תודה על התשובה......

03/04/2011 | 00:49 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום שיראל, תינוקך בן החודשיים מחרחר... נכון, אולי בגלל שהאף שלו קטן וצר ויש לו נזלת אך יתכן והוא רעשני ממעברים צרים בדרכי נשימה עליונות. במידה ויש הפסקות נשימה, כדאי לקחת אותו לבדיקה אצל רופא ריאות ילדים ואף אוזן גרון. כדאי לבדוק שאין בעיה אנטומית פרט לנזלת. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה