דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/03/2011 | 10:12 | מאת: עדי

המליצו על בעית דום נשימה על CPAP או ניתוח בלסת מה מומלץ יותר האם ניתוח הוא מסוכן ? מהם זמני ההחלמה ? האם אני חוזר לפעילות רגילה ?

06/03/2011 | 22:30 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

CPAP הוא פתרון לא כירורגי ואם מסתדרים איתו תמיד עדיף. ניתוח בלסת רק כאופציה אחרונה לדעתי וכמובן לפי בדיקה מקיפה.

07/03/2011 | 15:48 | מאת: עדי

תודה על התשובה המליצו לי או על CPAP או ניתוח במידה ואבחר בחלופת הניתוח היות ואני צעיר ואני לא רוצה להגביל עצמי לכל מיני מכשירים לא נוחים, אסטטיים וכו' ניתוח - האם אני חוזר לפעילות רגילה ? מבחינת תנועת הלסת, רגישות וכו' ? חשוב לי לציין כי אני מתעסק באומנויות לחימה מה שאומר שאני סופג באימונים ובקרבות מפעם לפעם אגרופים ולחיצות באזור הפנים והלסת (בצורה מבוקרת כמובן) השאלה האם זה יביא אותי למצב בו אני לא אוכל לחזור לאותה פעילות אינטנסיבית וכו' ? (כמובן אחרי תקופת החלמה וכמובן) או שהדבר שקול לשבר שהתאחה ולא צריכה להיות בעיה ? אני מאוד מלובט

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה