תוצאות בדיקת מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/03/2011 | 21:24 | מאת: יסמין

בס"ד אני בת 51 הופניתי לבדיקה עקב תחושות מחנק בשינה. בבדיקת שינה התוצאות היו: במהלך השינה לא נשמעו נחרות.נרדמתי תוך 6.5 דקות. במהלך הלילה נצפו 4 הפרעות נשימה בשינה. ריווי החמצן הממוצע 97%. יעילות השינה 96%. לא נרשמו תנועות רגליים מחזוריות. בסיכום הבדיקה נרשם: בבדיקת השינה איכות שינה נמוכה. מיעוט שנת חלום 1.8% ושינה עמוקה 9%. אבקש לדעת מה משמעות התוצאות הללו. האם יש צורך בשימוש במתקן המיוחד לשינה. (מסיכה?) אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.

06/03/2011 | 22:24 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לפי בדיקת השינה איכות שינה נמוכה. מיעוט שנת חלום 1.8% ושינה עמוקה 9%. צריך לראות את כל מעבדת השינה כולל הסיכום ולפי זה להמליץ המלצות, אך בסך הכל נראה כי שנתך אינה טובה. צריך לבדוק אותך ולראות אם הבעיה היא אנטומית ולפי זה להמליץ על טיפול.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה