ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

05/01/2011 | 15:53 | מאת: מיכל

ד"ר ברוורמן שלום רב, הייתי אצלך עם בני וסיכמת שצריך להקטין את השקדים וכפתורים לפי הצורך. לצערי אין באפשרותי להגיע אליך באופן פרטי. הייתי אצל רפא בקופת החולים שלי והוא טען שבגלל שיש דום נשימה צריך בפרוש לכרות את השקדים במלואם וגם לשים כפתורים בשתי האוזניים. בדיקת שמיעה -אוזן אחת 35 דציבל ושנייה פחות האם חייב כפתורים? אם נוריד שקד שלישי זה לא יפתור את בעיית הנוזלים? האם הקטנת השקדים זה בשטית הקובלישן?(מקווה שרשמתי נכון) אשמח שוב לקבל את חוות דעתך מיכל

06/01/2011 | 07:19 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

הקטנת השקדים היא בשיטת הCOBLATION ואם אין דלקות שקדים לא חייבים לכרות את השקדים לגמרי. לגבי ניתוח הכפתורים ניתן להחליט בזמן הניתוח. אם יש לך ביטוח מושלם ניתן לבצע ללא בעיה מיוחדת. אם יש בעיה ביטוחית, אפשר לבצע בבית חולים הלל יפה- שם אנו מבצעים ניתוחים מסוג זה בדיוק. בברכה ובהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה