אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/11/2010 | 11:17 | מאת: דוד

לפני חודשים החלו סימפטומים כגון יובש בגרון קושי לבלוע רוק וכאב בגרון. רופא אף אוזן גרון הכניס לי סיב אופטי דרך האף וראה ריפלוקס. רשם לי לנטון לשלושה חודשיים. לאחרונה החל כאב בצוואר בצד ימין. רופא אאג שלח אותי לאולטראסאונד צוואר. להלן התוצאות: בלוטת התריס - אינה מוגדלת מרקמה אחיד בלוטות רוק תת-לסתיות ופרוטיס דו"צ הודגמו תקינות. מימין מספר קשריות קטנות בבלוטת הפרוטיס. לא הודגמה לימפאדנופאטיה בצוואר הקדמי. מה זה אומר קשוריות בבלוטת הפרוטיס? האם יש קשר בין הריפלוקס לתוצאה הזו?

02/12/2010 | 15:16 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

קשריות בבלוטת הפרוטיס- זה אומר כי יש או בלוטות לימפה מוגדלות בבלוטת הרוק בצד הלחי או בגוש. מומלץ להראות את הממצאים לרופא ששלח אותך לבדיקה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה