מד חמצן בדם

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

16/09/2010 | 00:06 | מאת: יגאל

שלום, דוקטור! יש לי היפוקסמיה בלילות - יש אפשרות לשכור לאצמי ללילה אחת את מד חמצן בדם? תודה.

17/09/2010 | 12:12 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב בדיקת סטורציה לילית של חמצן בדם נעשית עם מד סטורציה. ניתן לבדוק בחברות מסחריו אם ניתן להשאלה ללילה או דרך רופאי ריאות, או ריאות ילדים. בברכה

09/11/2010 | 11:16 | מאת: שיראל

מדי חמצן או פאלס אוקסימטרים של SPO MEDICAL מיוצרים בארץ ובעלי טכנולוגייה ייחודית פנה ל"זיו הנדסה רפואית" או "זאב-המרכז לעזרה ראשונה" בהצלחה

07/01/2011 | 13:59 | מאת: אלברט

כדאי שיהיה מכשיר כזה בבית כי הוא טוב להרבה מטרות- גם לבדיקת חמצן בדם וגם לדופק וקצב לב המחירים היום מאוד זולים ומומלץ לבדוק כמה הצעות אני מאוד התרשמתי מהמקצועיות ומהמגוון הענק של חברת פי מדיקל וכן באתר לבריאות שופ תבדוק שם אלברט

10/08/2011 | 19:55 | מאת: מאירה

באתר מוצרי הבריאות לבריאות-שופ יש מבצע למודד חמצן אצבעי של חברת SPO במחיר הכי זול בארץ הם גם נותנים שנתיים אחריות אחלה שרות מאירה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה