נחנקת מרוק באמצע שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/04/2020 | 12:53 | מאת: מיכל קי

שלום ד"ר, מקווה ששואלת בפורום המתאים. כבר פעם רביעית בחודש האחרון שאני קמה בבהלה ומרוק שחונק אותי באמצע השינה. מעולם לא קרה לי דבר כזה וקורה רק לאחרונה. אין לי קוצר נשימה אבל החנק הוא שמטריד אותי ולא נעים בכלל. לוקח הרבה זמן להתאושש מזה. מרגישה כמו לאחר טביעה.

שלום, כבר פעם רביעית בחודש האחרון שאת קמה בבהלה ומרוק שחונק אותך באמצע השינה. יש צורך בבדיקת אף אוזן גרון ובדיקת אזור מיתרי הקול ואזור הבליעה יתכן עקב אספירציות בשינה. לאחר הבדיקה ניתן לאבחן ולטפל. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה