יעלות שימוש בסד דנטלי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/02/2020 | 10:47 | מאת: שלומית

בת 55 לאחר בדיקת שינה ביתית הוצע לי שימוש בסד דנטלי בעקבות מקרה קל של הפסקות נשימה בשינה ונחירות. האם ידוע מה היעילות של הסד אם עושים בו שימוש יום יומי?

שלום, לאחר בדיקת שינה ביתית הוצע לך שימוש בסד דנטלי בעקבות מקרה קל של הפסקות נשימה בשינה ונחירות. היעילות של הסד טובה אם עושים בו שימוש יום יומי בתנאי שהוא נמצא מתאים לבעיה האנטומית לאחר בדיקה של מומחה א א גרון, פה ולסת או רופא שיניים מומחה לתחום. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה