ניתוח PHARYNGOPLASTY

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

05/02/2020 | 15:29 | מאת: קובי

אני סובל מדום נשימה בשינה ברמה בינונית/חמורה. לא מסתגל למכשירי CPAP ודומיו. הוצע לי באיכילוב ניתוח PHARYNGOPLASY. אוכל לקבל מידע אודות הניתוח? סיכויי הצלחה?סיכוני הניתוח ועוד? היכן ניתן לקרוא חומר על הניתוח? תודה.

שלום, אתה סובל מדום נשימה בשינה ברמה בינונית/חמורה. לא מסתגל למכשירי CPAP ודומיו. הוצע ניתוח PHARYNGOPLASY. תוכל לקבל מידע על כך מהמנתח שהציע לך את הניתוח אם תכניס לגוגל את שם הניתוח תקבל מאמרים רבים בנושא. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה