פתרון נתוחי לדום נשימה בשינה והשפעות על הבדיקה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/06/2018 | 20:07 | מאת: בני

שלום אני מעוניין ללכת למעבדת שינה מפני כשאני ישן על הגב איכות החיים שלי לא במיטבה וכשאני ישן על הצד יש שיפור משמעותי אבל הבעיה שלא נוח לי לישון על הצד ואני מעוניין אם יתברר שיש בעיה בפתרון ניתוחי בלבד לא משנה מה דרגת הבעיה האם זה אפשרי ? האם שינה על הצד לפני הבדיקה במעבדת השינה ששם כנראה אשן על הגב יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה? תודה

שלום כאשר אתה ישן על הגב איכות החיים שלך לא במיטבה ועל הצד יש שיפור משמעותי אבל הבעיה שלא נוח לך לישון על הצד. אתה מעוניין בפתרון ניתוחי בלבד ממליץ לעבור מעבדת שינה ואז להגיע לאף אוזן גרון. הם בודקים גם שינה בתנוחות שונות. שינה על הצד לפני הבדיקה לא משנה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה