תחושת חנק במהלך השינה על אף שימוש במכשיר סיפאפ

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/03/2017 | 09:19 | מאת: אני

שלום אני ישן עם מכשיר סיפאפ לאחר שניסיתי התקן דנטלי, הפלט והנתונים של המכשיר מראים ירידה של הפסקות השינה מ20 הפסקות לשעה ל1.3 בשעה. ועל אף זאת אני חווה במהלך השינה תחושת מחנק המלווה בעייפות בבקרים מה הסיבה? לדברי הטכנאי של המכשיר, הנתונים תקינים

שלום, אתה ישן עם מכשיר סיפאפ לאחר נסיון עם התקן דנטלי, הפלט והנתונים של המכשיר מראים ירידה של הפסקות השינה מ20 הפסקות לשעה ל1.3 בשעה. אתה חש תחושת מחנק המלווה בעייפות בבקרים למרות המסיכה יתכן ויש צורך לעבור מעבדת שינה מלאה עם המסיכה כדי להעריך נכונה את יעילות השינה עם CPAP בברכה

15/03/2017 | 10:01 | מאת: אני

יכול להיות מצב שהנתונים מראים ירידה בהפסקות הנשימה והבעיה של העייפות תימשך? מה הסיבה לכך? והאם קיים פתרון? ניתוחים לא באים בחשבון מבחינתי. לאור הדיווחים כי היעילות שלהם נמוכה. אני ממש מתוסכל. זה משפיע עליי במהלך היום.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה