ניתוח יישור שגרם לכריתת-יתר. כיום קונכיות מוגדלות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/06/2010 | 16:01 | מאת: אמיר

שלום, אני סובל מקשיי נשימה, ככל הנראה בשל חיתוך גדול מדי ניתוח ליישור מחיצות אף (SMR). לאור האמור, גם אפשרות הקובליישן ירדה מן הפרק על-ידי הרופא מאחר וישנו חשש מהתערבות כירורגית נוספת. אני כיום סובל מאלרגיות שהוגברו וקונכיות מוגדלות (תסמונת שאולי קשורה בחלל הריק שבאף) ופשוט מתוסכל וסובל. מה ניתן לעשות? האם יש דרך פרמננטית לטפל בבעיה? או שרק באמצעים נקודתיים כגון תרסיסים וכו'..

14/06/2010 | 07:08 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

במידה ויש לך קונכיות מוגדלות אולי אפשר לכווץ אותם ען COBLATION לא ברור מצב האף שלך וזה דורש בדיקה רפואית ורק אז ניתן להמליץ מה עוד כדאי לעשות טיפול כירורגי או שמרני. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה