חוסר התאפקות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/05/2011 | 07:39 | מאת: אליזבט

לד"ר ישי שלום, מזה שנה אני סובלת מחוסר התאפקות בפי הטבעת. הדבר מלווה בלחץ רגשי, במיוחד כשאני נמצאת מחוץ לבית ויש לי בעיה לנסוע למקומות רחוקים. ניסיתי ביופידבק ורפלקסולוגיה, אבל אלה כמעט ולא עזרו לי. ניסיתי גם לקחת תרופות הרגעה, אך גם זה לא כל כך עוזר. האם ניתן לעזור לי?

אליזבת שלום לא ברור לי מתאורך האם היו ארועי אי שליטה על הסוגר או רק דחיפות. כדור אימודיום יכול לעזור. אם אין הקלה עלייך לעבור בירור פיזיולוגי של רצפת האגן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול