עצירות וצבא

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/05/2011 | 16:06 | מאת: חן

בקרוב אני עומדת להתגייס לצבא ואני פוחדת מסיבה אחת עיקרית- עצירות. חשוב לציין שאני אוכלת המון סיבים במשך היום (ירקות, פירות, זרעי פשתן, לחם מקמח מלא, לעיתים קטניות, קינואה, בורגול וכו') אך בכל זאת סובלת. אני חושבת שהבעיה נובעת מהתביישות שלי לעשות זאת במקומות מסוימים ולכן אני מתאפקת ולא יוצא לי. מה אני יכולה לעשות כדי לסבול מזה כמה שפחות במשך השירות?

22/05/2011 | 11:07 | מאת: אתי

1)טוב שציינת את עניין ההתאפקות יש לו משקל רב אז פשוט אל תתאפקי 2)סטרס משפיע מאוד על היציאות אז תרגילי נשימה צפייה בסרט משחרר לעיתים יעשו עבודה טובה יותר מכל סיב תזונתי 3)והנה כמה טיפים:לשתות ישר על הבוקר כמה כוסות מים, לא לשתות יחד עם האוכל חצי שעה לפני או אחרי ובכלל להרבות בשתייה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול