כאבי בטן המלווים בהקאות ושלשולים בו זמנית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/05/2011 | 22:39 | מאת: שרונה

בערך כל חודשיים תוקפים אותי כאבים עזים באזור הבטן, נהיה לי חם, אני מתחילה להזיע וכעבור מספר שניות יש לי הקאות ושלשולים בו זמנית. עשיתי כבר גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה ולא מצאו כלום. אני באמת לא יודעת מה לעשות, האם יש פתרון? או בדיקות נוספות?

שרונה שלום הטפשרויות האבחנתיות רבות. כמובן לא לפורום זה אם אין פתרון לבעייתך - אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול,המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול