עצירות כתוצאה מפגיעה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/05/2011 | 14:41 | מאת: גלית

שלום. אני בת 35. לפני שנה וחצי שברתי חוליה בגב (D12) ואת הסקרום. כתוצאה מפגיעה בחוט השידרה אני סובלת מחוסר שליטה בסוגרים. זמן מעבר מעי ארוך מהרגיל. מצנתרת שתן ומשתמשת בכפפה להתרוקנות. מפר חודשים השתמשתי באגיולקס להגדלת נפח היציאה, אבל שמעתי שמדובר בחומר ממכר ולכן הפסקתי. מאז אני אוכלת שזיפים מיובשים, אבל היציאות לא רכות מספיק. רציתי לדעת מה לדעתך הדרך העדיפה לריכוך הצואה. כמובן שאני מעדיפה משהו טבעי ככל הניתן. תודה רבה.

גלית שלום ניתן להשתמש באגיולקס. הוא אינו "ממכר" אך השפעתו יורדת עם הזמן. חומר "טבעי" היובסלקס אף הוא יעיל. מבחינת תרופות קונבנציונליות. ניתן להשתמש בנורמלקס לאורך זמן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול