רק פרוביוטיקה עזרה לי לפתור את בעיית העצירות שלי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/04/2011 | 11:51 | מאת: ענבר

ד"ר רון, אחרי שנים רבות של עצירות גיליתי להפתעתי ששימוש בפרוביוטיקה (חיידקי אסידופילוס) עוזר לי נגד עצירות. מכיוון שזה טבעי וזה נמכר בכל בית מרקחת/סופר מדיקה/פארם. רציתי לשאול למה אתה לא ממליץ על זה? למה לגרום לגוף להתמכר לכל מיני משלשלים למיניהם כמו יובסלקס וכדומה כשיש פרוביוטיקה שעוזרת לא רק נגד עצירות אלא בכלל מחזקת את גוף?

28/04/2011 | 17:14 | מאת: אביב

ענבר שלום , אני יכול לשאול במה את משתמשת בדיוק אני חושב שזה אולי פתרון גם לבעיה שלי . תודה.

02/05/2011 | 14:53 | מאת: ענבר

היי אביב, אני משתמשת בכמוסות של חיידקי אסידופילוס, ניתן להשיג בכל רשתות הפארם או בתי המרקחת. זה מאוד עוזר.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול