נורמלקס VS פגלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/07/2009 | 09:56 | מאת: שלומית

הם אותו דבר או שאחד מהם יותר טוב? איפה משיגים נורמלקס?בבתי מרקחת בלי מרשם?

26/07/2009 | 10:05 | מאת: שלומית

עוד משהו שהבנתי בנורמלקס הרכיבים עם PEG בלבד נכון? ובפגלקס יש ממתיק מלאכותי!! למי שרוצה לנקות רעלים, או לא מעוניין בשתיית כימיקלים זה לא טוב אבל בנוסף לזה יש גם ויטמין סי בפגלקס ותמצית תפוזים מבחינת מחיר הם פחות או יותר אותו הדבר בקיצור מה עדיף?

שלומית שלום נראה לי שתכשיר המיוצר בסטנדרטים ופס יצור של חברת תרופות מוכרת עדיף. מכיוון ש"ניקוי רעלים" הנו מושג מעורפל שאין בו כל ממשות - אין לי התייחסות אליו אין מחקרים המשווים "ראש בראש" 2 תכשירים אלו לשקול דעתך בהצלחה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול