צואה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/04/2011 | 09:43 | מאת: שיראל

שלום רב, בחודש האחרון לפעמים הצואה שלי רכה ולפעמים רגילה. בזמן יציאות יש לי כאבים חריפים בפי הטבעת עקב חום רב בזמן יציאת הצואה. כנראה קשור לחומציות או משהו. לפעמים מלווה בגרד בפי הטבעת. חשוב לציין כי התזונה שלי בריאה, שותה מים, אוכלת המון ירקות ופירות ביום, תזונה מרובה בסיבים תזונתיים.היציאות שלי סדירות כל השנים פעמיים ביום , צואה חומה.רק בחודש האחרון התחילו התסמינים. השינוי היחידי שעשיתי זה הפסקת גלולות לפני חודש. מה לדעתך הסיבה לכך והטיפול?

שיראל שלום עלייך להבדק - גסטרואנטרולוג או פרוקטולוג. התאור אינו מכוון לאבחנה כלשהי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול