עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/04/2011 | 21:19 | מאת: אבי

ישלי עצירות קשה אז שתיתי תה וזה לא עזר לי אז הלכתי לרופא והביאי לי תרופה שמן פראפין השאלה שלי, אם זה לא יעזור לי, אין דברים אחרות שיכולו לפתוור את עצירות ?

אבי שלום פתרון "מהשורש" של עצירות הוא מניעתה - אורח חיים נכון של תזונה עשירה בסיסים, שתיה בכמות רבה ופעילות גופנית קבועה. באם קיימת עצירות למרות אמצעים אלו השלב הבא הוא טיפול זה או אחר

09/04/2011 | 14:11 | מאת: נטלי

שלום אבי, אני גם סובלת מאותה הבעיה. לפי דעתי שמן פארפין הוא רק לטיפול אקוטי כלומר מטפל רק בבעיה אותו רגע אבל לא עוזר לאורך זמן. אני משתמשת בסיבים תזונתים של בנפייבר מחברת נורברטיס. הפלוס בסיבים האלה שהם לא פוגעים בשאר התרופות שאני לוקחת כי הם לא סופחים. תלך לרופא גסטרו להמשך בירור אם זה לא משתפר אני עכשיו בבירור גם.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול