לד"ר ישי רון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/03/2011 | 13:09 | מאת: מיקי

ד"ר שלום, אני מטופלת שלך, הסובלת ממעי רגיז, חוסר סבילות ללקטוז ופרקטוז. בחצי השנה האחרונה, אני סובלת מכאב- משהו מציק באזור הפרינאום, ומן הקרנה של הכאב לאזור פי הטבעת. רציתי לדעת אם יש קשר בין הכאב שתואר לעיל לבין העובדה שאני סובלת ממעי הרגיז? אובחן אצלי ויסטבוליטיס ע"י גניקולוג וייתכן וזו הסיבה לכך , אך בכל זאת רציתי לבדוק אם יש קשר בין הכאכ למעי הרגיז. אודה על תשובתך

מיקי שלום יש קשר בין וסטיבוליטיס למעי רגיש. כאב בפי הטבעת יכול לנבוע מגורמים שונים. אנא קבעי תור אלי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול