בעיה ביציאות.

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/03/2011 | 10:47 | מאת: דולב

שלום דוקטור, עד לפני 3-4 ימים היציאות שלי היו בסדר וב3 ימים האחרונים כשאני בשירותים בקושי אני מצליח להוציא משהו. אני מרגיש כאילו הגוף לא מצליח להוציא למרות שהצואה מגיעה כמעט לפי הטבעת אבל עדיין לא יוצאת. מחר אני מתגייס אז אין לי אופציה ללכת לרופא. תודה.

דולב שלום גיוס נעים. יכול להיות שמרקם הצואה קשה ומקשה על תהליך ההתרוקנות. הרבה באכילת פירות וירקות ושתיית מים\נוזלים אחרים. זה יגיע.

25/03/2011 | 21:28 | מאת: דולב

ניסיתי לאכול הרבה ירקות ולשתות הרבה מים אך זה לא עזר יותר מידי. הלכתי לפגוש את החושב הפלוגתי והוא נתן לי שמן פראפין שממש עזר לי ופתר את הבעיה. תודה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול