ברנר 82 קריית שמונה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/03/2011 | 15:22 | מאת: חן

ד"ר שלום, אני בת 24 וכבר תקופה ארוכה שאני סובלת מעצירות קשה (זה בדרך כלל נמשך מעל לשבוע) וכאשר אני מגיעה למצב שאני נכנסת לשירותים, אני מקיאה ומתעלפת וסובלת מכאבים נוראיים בבטן ובסרעפת. לאחרונה, קיבלתי מהרופאה כדורי לקסעדין אך אני מאוד מפחד להתמכר אליהם ולכן רק לאחר מספר ימים שלא נכנסתי לשירותים אני נוטלת כדור אחד וגם הוא לא תמיד עוזר. מה אני אמורה לעשות??? אגב, אני צמחונית ולכן אני אוכלת המון ירקות ולכן אני בכלל לא מבינה איפה הבעיה.

חן שום אם אין הקלה בטיפול הנוכחי אנא פני ליחידה להפרעות התפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול