תזונה ועצירות בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/02/2011 | 15:22 | מאת: שרית

שלום, אני נמצאת בשליש האחרון להריון וסובלת מעצירות ויציאות קשות.. אשמח לקבל פירוט לגבי תזונה שיכולה לעזור בעניין.הבנתי שירקות ופירות מומלצים , אבל איני יודעת איזה ( מאחר ואיני חובבת פירות וירקות אשמח להמלצה ..).האם זה נכון שתפוח ואגס דווקא לא טובים לעצירות? תןדה!

כל הירקות והפירות מכילים סיבים היכולים להקל על עצירות. הפירות העשירים ביותר בסיבים תזסונתיים - שזיפים \ תמרים\ תאנים. המחיר הוא בריבוי סוכר וקלוריות. כל הירקות ממולצים ורצוי לגוון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול