שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/07/2009 | 20:16 | מאת: נעמה מחיפה

שלום לך ד"ר ישי רון אני סובלת מזה שנים מבעיית עצירות קשה , לאחר שימוש בכל מיני מוצרים שונים ניתן לי עכשיו תכשיר חדש שנקרא - מרוקן חדש. הרופא הסביר לי שאני צריכה לשתות כל יום כוס אחת או שתיים . אני מבקשת לדעת האם יש בעיה בלקיחת החומר הזה ? אני יודעת שמשתמשים בו רק לפני בדיקות כמו קולונוסקופיה . מה הנזק שיש בשימוש לאורך זמן במרוקן ? האם יש בעיית מלחים ? תודה רבה נעמה - חיפה

נעמה שלום אין בעיות בלקיחה ממושכת של מרוקן חדש. למעה באירופה משווק תכשיר זהה לשימוש בחולי עצירות (בנפח של כוס 250 מל). בשימוש "הגיוני" לא אמורה להיווצר בעיית מלחים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול