תדירות היציאות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/02/2011 | 15:38 | מאת: גיל

עד לפני חודשים מספר היציאות שלי היו בתדירות של פעם ביום. בתקופה האחרונה הן פעם ביומיים. עלי לציין שאני חש בטוב ושלא שיניתי את הרגלי האכילה. האם יציאות בתדירות של פעם ביומיים, המלווים בתחושה של חוסר התרוקנות מלאה, נחשבים מבחינתך לעצירות?

גיל שלום מבחינת תדירות - היא בהחלט בתחום הנורמה. מבחנת תחושת חוסר התרוקנות שלימה - מוגדר כהפרעה בהתרוקנות. לדעתי אינך "עומד" בקריטריונים החדשים של עצירות. ממליץ על שינוי תזונתי בלבד כדי לשפר את ההתרוקנות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול