נפיחות בבטן ותה טיבתי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/02/2011 | 23:38 | מאת: אולגה

לד"ר שלום רב! אני בת 32 וסובלת מנפיחות בבטן לאחר ארוחות ויציאות לא סדירות בכלל.התחלתי לשתות תה טיבתי והמצב משתפר מיום ליום.יש לי מס' שאלות: 1.האם שתיית תה טיבתי במינון המומלץ (1-3 ספלים ביום לאחר ארוחות) יכולה לגרום לנזק כלשהו במערכת העיכול? 2.האם שתיית תה לזמן ממושך יכולה לגרום להתמכרות? 3. מה דעתך האישית והמקצועית על התה? לתשובותך אודה.

אולגה שלום ככל הנראה בתה טיבטי יש סינה. במינונים הגיוניים חומר זה אינו גורם לנזק יש נטיה להסתגלות של המעי וצורך בעליה במינון עם הזמן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול