עצירות וכאב בגב התחתון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/02/2011 | 11:38 | מאת: מלי

אני בת 57 , יש לי כבר כמה ימים כאבים חזקים בגב התחתון ובבט התחתונה. ללא יציאות. הייתי שלשום כבר במיון .לכאבי הגב לא התיחסו רק לעצירות. עשיתי בדיקות בטן וגניקולוגיה והיה תקין. אמרו לי לשתות שמן פראפין. לאותו לילה זה עזר אך העצירות עדיין נמשכת וגם כאבי הגב התחתון. מה עושים?

מלי שלום הקשר בין עצירות לכאב בגב התחתון הוא נדיר. אם לא עברת קולונוסקופיה - זה הזמן. כמו כן יעוץ אורתופדי לגבי פריצת דיסק \ תהליכים אחרים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול