עצירות בעבר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/02/2011 | 10:52 | מאת: א.

כל ימי סבלתי מיציאות קשות, הייתה לי יציאה בממוצע פעם בשבוע. אבל לפני כשלוש שנים התהפך הגלגל והתחלתי להזדקק לשירותים ארבע חמש פעמים ביום, והיציאות נהפכו לנוזליות (לא שלשול) משך הישיבה בשירותים ממושך, שכן אני מרגישה "שיש עוד" הישיבות האלה ממש מתישות אותי, בימים כאלה, אני כמו סמרטוט. לא מצאתי קשר בין האוכל לבין היציאות. יש ימים בהם יש לי פעמיים יציאה, ואני מרגישה טוב, ויש ימים בהם אני חייבת ללכת לשירותים לאחר כל ארוחה, כמו תינוק. הכלכלה יכולה להיות אותה כלכלה. בימים כאלה, אני תשושה. אין דם סמוי, האם יש לך איזשהו רעיון או עצה, איך לאתר את הסיבה לשינוי ואיך למנוע יותר מיציאה או שתיים ביום? בתודה א.

א שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש ועברת מתבנית של עצירות לשלשול. לא תמיד יש סבה ברורה למעבר זה. יש לבדוק לעומק נושא תזונתי ואם אין פתרון לטפל במעי הרגיש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול