עצירות קשה כרונית בחולה בן 75

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/02/2011 | 22:17 | מאת: ציפי

לד"ר ישי רון שלום! אבי בן 75, חולה פרקינסון ואלצהיימר מזה כמה שנים ומרותק לכסא גלגלים וזקוק לעזרה בכל התפקודים. יחד עם זה הוא סובל מעצירויות באות והולכות שטופלו בתכשירים קונבנציונליים למיניהם המקובלים ואף בתכשירים טבעיים ובתזונה עתירת סיבים עד כמה שניתן. לאחרונה החריפה העצירות ואחת לשבוע שבועיים היא מלווה בכאבים קשים ביותר בעת הצורך ל"צאת". למותר לציין שנכון לעכשיו אינו מצליח ל"צאת" לבדו ללא מתן תכשירים ומתן תכשירים באופן רקטלי מלווה בעצמו בכאבים חזקים ביותר.( וסליחה על כל התיאורים) האם תוכל לענות לי כיצד נוכל לעזור לו , במייל או שיש צורך בפרטים נוספים או שנביא אותו אליך? אשמח לתשובתך

ציפי שלום יש תמיד לחשוד במקרים אלו בגושי צואה חוסמים - FECAL IMPACTION. במידה וזה המצב יש לטפל אגרסיבית וקבוע במשלשלים \ חוקנים על מנת לרוקן את המעי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול