עצירות ועוד תסמינים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/02/2011 | 07:22 | מאת: רועי

שלום היה לי קרוב ל-4 שבועות עצירות וריר מהמעי.בשבוע האחרון יש לי פרץ של שלשולים וגם מן ריר צמיגי די סמיך. אני לוקח מגנזיום וויטמין b12 במשך 5 ימים, הכאב בטן בא לעתים יותר מאוחרות מאז. האם יש חשש חס וחלילה למחלה? ואיך אפשר לבדוק אם זה המחלה(איזה רופא, סוג בדיקות וכד)?

02/02/2011 | 07:32 | מאת: רועי

שכחתי לציין שאין דם באחד מדרכי היציאות תודה

הפרשות ריריות הנן חלק נורמלי מהפרשות המעי הגס. אם אין דם - ככל הנראה מדובר במעי רגיש. עקוב אחר תופעות אלו. במידה ואין שיפור החל אצל רופא המשפחה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול